Хороскопът: 22 октомври носи различни награди, но и наказания – според заслугите

В четвъртък ще има силно изразено противопоставяне на характерите между членовете на вашето семейство, между колеги от колектива, в който работите и като цяло в обществен план.

Всеки ще иска да завоюва някаква позиция или да постигне някакъв успех. Малцина ще се замислят върху начините и методите, които ще се използват, като че ли по-важен е резултатът, който искат да постигнат, отколкото средствата. В този смисъл ще има и много лъжи и манипулации. Особено голямо надмощие ще се търси от мъжете, независимо от техния зодиакален знак.

В работата не се стремете да постигнете реализация на ваша идея или желание. Развитието на събитията там независимо в каква посока ще са добре за вас. Поне на този етап…

В четвъртък мислете какво може да направите за хармонията в семейството и в любовта. Там вложете енергията си, а не в преследване на егоистични цели или такива, които утре може и да нямат значение, стойност. Уреждането на битови или имуществени дела вероятно ще зависи в голяма степен от непознати за вас хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да започнете деня с притеснения или с някаква тревога вътре в себе си. Това може да се дължи на странни или неприятни съновидения, на липсата на достатъчно сън или на сериозните ангажименти, които ви предстоят през този ден. В четвъртък ще има за какво да се радвате, но тези малки дози щастие ще касаят предимно личния ви живот или приятелските ви отношения. Мнозина ще пътуват или ще имат важни контакти с хора от различни населени места. Да се внимава при шофиране от тези, които ще бъдат зад волана.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще ви бъде хубаво да разговаряте с приятели на живо, по телефона или чрез съобщения. Вие или те могат да имат много информация и впечатления за споделяне, но това не означава, че трябва да си пропилеете деня с такива разговори. В четвъртък може да възникне необходимост от среща или посещение в институция, да присъствате на някакво събиране или обществено мероприятие. Този ден има важно значение в изграждането на бъдещето ви. Доколко ще усетите неговото значение ще зависи преди всичко от вашето духовно развитие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък може да се събудите с лошо настроение, недоспали или някой още от първите часове на деня да ви натовари с негативни емоции. Ще бъде много важно да избягвате конфликти, дори правото да е на ваша страна, отдръпнете се и оставете другите да си живеят с последствията от тяхното държание. В този ден е много важно да усетите границата докъде може да се противопоставяте и кога трябва да спрете и да се отдръпнете. Продължаването напред в един конфликт неминуемо ще доведе до раздяла или загуба ( в зависимост от неговото естество).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще имате желание да правите такива неща, които ще ви донесат приходи на мига или в близко бъдеще. Това може да бъде вашата основна работа, но не са изключени и допълнителни ангажименти, за тези, които имат способност да работят в различни сфери. Изключително благоприятен ден за трудолюбивите, който ще им даде знак по някакъв начин, че вървят по правилната пътека. Останалите ще бъдат изненадани от предстоящи преживявания. Този ден носи различни награди, но и наказания – според заслугите.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)