Щуро детско парти с Аниматор ПипиЛи

Днес ще Ви запознаем с бранда “Аниматор ПипиЛи”. Името произлиза от любим герой и собствено име – Пипи Дългото чорапче и Лия.

Зад бранда “Аниматор ПипиЛи” стои Лия Стоилкова, която се занимава с организиране на детски партита от 2014 година, тогава създава и фейсбук страницата си.

Казва, че едно детско парти е споделената емоция и отдаденост. Всеки рожден ден, всяко тържество е като за първи и последен път. Организира услуга, която би искала да получи като клиент. Смята, че е много важно да “служи” на рожденика и гостите му. Не се притеснява от тази дума. Смята го за мисия и иска да достигне до колкото се може повече детски усмивки.  През есента на 2017 създава екип и работи с две прекрасни колежки, които споделят мисията й.

Смятат, че освен игра и забавление в децата е нужно до остава някаква поука. Използва педагогически похвати. Създава детско езикови парти на английски, руски, испански и френски. В България за първи път можете да откриете такива теми за партита. Точно в града на липите, в компанията на екипа на „Аниматор ПипиЛи“ – Вашите деца ги очакват полезни изненади.

Аниматор ПипиЛи предлага:
– организиране на тематични детски партита на посочен адрес;
– репертоар – „Езиково парти“, „Дора Изследователката“, „Пипи Дългото чорапче“, „Мини Маус“, „Черната перла“, „Хавайско парти“, „Тайни агенти“, „Пиратско парти“, „Сапунени балони“.
– детски парти костюми под наем.

– изготвяне на сценарии
– предлага украса:
– ръчно изработена пинята “Късмет” – залагаме на късмета, не на силата
– балон “Изненада” – защото всички обичат изненадите

 изненада на посочен адрес (на работното място, в заведение, вкъщи)
Услугата включва -посещение от професионален аниматор, букет от балони, балони сърце или happy birthday (11 броя),  картичка – със специално послание от Вас,  гигантска картичка – със специално послание, буквите се варят на залепваща хартия, балон изненадата за възрастни , балон “Подарък” – балон с поместен в него подарък, плюшена играчка, вино.

Специално по случай края на учебната година и 1-ви юни екипът е подготвил няколко предложения със специални програми:

Детска градина:
120 мин. парти: Включва професионално озвучаване, пинята или балон изненада и различни тематики.

Пиратско парти, Принцеси, Мики маус, Балони – сапунени и въздушни.
90 мин. парти: Включва професионално озвучаване тема Балони – сапунени и въздушни

За края на 1-ви клас:
Включва професионално озвучаване
120 мин. парти: Квест “ Приключение”
90 мин. парти Караоке, Балони.
60 мин. парти Балони – сапунени и въздушни

За края на 4-ти клас:
Включва професионално озвучаване
120 мин парти Квест “ Приключение”, Караоке, Хавайско парти
90 мин.Безопасно на движението,
Всяко парти ще получи подарък пинята или балон – изненада

Лия, защо реши да създадеш бранда “Аниматор ПипиЛи”?

Усетих, че дойде време да опаковам работата си не просто като аниматор, а да дам на хората възможност да ме познават.

Каква е историята ти? Защо се занимаваш с организиране на партита?

Историята е съвсем обикновена. Лесно е да живееш с пари от мама и татко, но аз исках друго. Бях студентка и след няколко опита, на работи, които не ме удовлетворяваха, пробвах поредната възможност да започна работа в Детски център. Много ми хареса, забавлявах се заедно с деца, след което работих всяко лято като аниматор на морето в детски лагери. И така трупах и трупах идея, наблюдавах, въображението ти постоянно работи. Интересувах се, създавах свои сценарии.
Прекрасно е да се занимаваш с нещо, което ти доставя удовлетворение. Прибираш се вкъщи, дори да си изморен има едно вътрешно усещане, че е имало смисъл. Работя така, все едно всяко парти е мой празник, затова винаги е лично. Аз служа на децата, аз съм тяхната вълшебна пръчица и моята задача е те да повярват в чудесата и да им остане дълготраен спомен от изживяната емоция.

Екипът е ми е събран от позитивни, ярки, артистични личности. Вече 4 години се занимавам с това с огромно удоволствие. Предстои ни много път и много развитие. Имам зад гърба си 3 Коледни кампании, стотици партита. За мен не важно къде, това е въпрос към родителите, които имат предвид комфорта на всички гости . Важно е предварително да знаем мястото, ще се съобразим с пространство и ще създадем приказна атмосфера за всички детски гости.

По случай 1 юни искам да пожелая на децата да бъдат здрави малките сладури, да научават всеки ден нещо ново чрез игрите си и по-често да се забавляват навън.

Към „Аниматор ПипиЛи“ се обърни и за детето си неповторимо парти избери!

тел: 0894 311 484

Разгледайте и фейсбук страницата на „Аниматор ПипиЛи“: ТУК 

Лия Стоилкова: „Защото обичам да правя това, което правя!“


image0 (9K)