Категория: ИЗБРАНИ

Община Стара Загора ще се включи в кампания по отбелязване на Световния ден на редките болести

Община Стара Загора ще се включи в кампанията на Асоциация „Грижа за пациента“ за отбелязване на Световния ден на редките болести на 28 февруари. Днес южната страна на фасадата на….

Доц. д-р Емил Славов: Обсъждаме варианти за разширяване на достъпа до еднократна финансова подкрепа за новородено или осиновено дете

Председателят на групата на общинските съветници от ГЕРБ – Стара Загора Мария Жекова и колегите ѝ доц. д-р Емил Славов и арх. Мартин Паскалев, представиха пред журналисти важни предложения, които….

Набират четирима преброители на безстопанствени кучета в община Стара Загора

Набират четирима преброители на безстопанствени кучета в община Стара Загора, научи ЗАРАТА В изпълнение на „Наредба №4 от 1 февруари 2021г за прилагане на Национална програма за овладяване на популацията….

Баскетболистките на „Берое“ спечелиха Купата на България

  „Берое“ спечели финала в Купата на България срещу „Монтана“ при жените със 70:65, видя ЗАРАТА. Старозагорки триумфираха за трети пореден път в надпреварата. Баскетболистките на Таня Гатева взеха първи….

Проект „Ученето може да бъде и забавно с новите технологии“ на Библиотека „Родина“ ще поощри деца от Стара Загора да учат повече и по-добре

Проект „Ученето може да бъде и забавно с новите технологии“ на Библиотека „Родина“ ще поощри деца от Стара Загора да учат повече и по-добре, научи ЗАРАТА За втора поредна година….

Покана за обществена дискусия в Община Стара Загора

За покана за обществена дискусия в Община Стара Загора, научи ЗАРАТА Община Стара Загора отправя покана към всички заинтересовани страни за участие в обществена дискусия, за набиране на мнения и….

В Община Стара Загора предприемат мерки за намаляване на пътния травматизъм

Шест кръстовища със завишена пътнотранспортна аварийност в Стара Загора са обследвали и анализирали експертите от „Европейския център по транспортни политики“ през изминалите месеци, научи ЗАРАТА „Стара Загора е първата община,….

Стара Загора ще се преклони пред делото на Васил Левски

Стара Загора ще се преклони пред делото и живота на Васил Левски на 18 февруари, съобщиха за ЗАРАТА Програмата по отбелязването на 149-годишнина от обесването на Дякона ще започне в….

Кметът Живко Тодоров поздрави съпрузите с най-дългогодишен брак в Община Стара Загора

Кметът Живко Тодоров поздрави съпрузите с най-дългогодишен брак в Община Стара Загора, научи ЗАРАТА Старозагорците Недялко Пенчев и Цветанка Пенчева са съпрузите с най-дългогодишен брак в община Стара Загора. През….

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!