Категория: ИЗБРАНИ

От Дневен център „Св. св. Козма и Дамян“ първи зарадваха животните в зоопарка

От Дневен център „Св. св. Козма и Дамян“ първи зарадваха животните в зоопарка с лакомства – коледни елхи, съобщиха за ЗАРАТА Потребителите на Дневен център „Св. св. Козма и Дамян“….

Соня Капсъзова е „Учител на годината“ в Спортно училище „Тодор Каблешков“

  За първа година Спортно училище „Тодор Каблешков“ връчва наградата „Учител на годината“. Наградата получи г-жа Соня Капсъзова, старши учител по математика, научи ЗАРАТА. „За мен е голяма чест и….

Бившият национал Благой Георгиев вдигна поредна сватба, ожени се за Полина

Бившият футболист на националния отбор и „Славия“ Благой Георгиев сключи брак с новата си приятелка Полина. Двамата се врекоха във вечна вярност пред близки и приятели, научи ЗАРАТА. Церемонията и….

За девети път Стара Загора е столица на новото европейско кино с фестивала „Златната липа“

  Бляскава церемония даде по традиция началото на Международния филмов фестивал за ново европейско кино „Златната липа“ в Стара Загора, видя ЗАРАТА. Деветото издание на форума започна с мажоретно шоу….

Магдалена Ралчева: Три кино перли блестят в извънконкурсната програма на „Златната липа“

    Деветото издание на кинофестивала „Златната липа“ ще представи 43 филма от 20 европейски страни, подбрани с изключителна прецизност. Това каза на пресконференция по повод предстоящото откриване на кинофеста….

Община Стара Загора ще се включи в кампания по отбелязване на Световния ден на редките болести

Община Стара Загора ще се включи в кампанията на Асоциация „Грижа за пациента“ за отбелязване на Световния ден на редките болести на 28 февруари. Днес южната страна на фасадата на….

Доц. д-р Емил Славов: Обсъждаме варианти за разширяване на достъпа до еднократна финансова подкрепа за новородено или осиновено дете

Председателят на групата на общинските съветници от ГЕРБ – Стара Загора Мария Жекова и колегите ѝ доц. д-р Емил Славов и арх. Мартин Паскалев, представиха пред журналисти важни предложения, които….

Набират четирима преброители на безстопанствени кучета в община Стара Загора

Набират четирима преброители на безстопанствени кучета в община Стара Загора, научи ЗАРАТА В изпълнение на „Наредба №4 от 1 февруари 2021г за прилагане на Национална програма за овладяване на популацията….

Баскетболистките на „Берое“ спечелиха Купата на България

  „Берое“ спечели финала в Купата на България срещу „Монтана“ при жените със 70:65, видя ЗАРАТА. Старозагорки триумфираха за трети пореден път в надпреварата. Баскетболистките на Таня Гатева взеха първи….

Проект „Ученето може да бъде и забавно с новите технологии“ на Библиотека „Родина“ ще поощри деца от Стара Загора да учат повече и по-добре

Проект „Ученето може да бъде и забавно с новите технологии“ на Библиотека „Родина“ ще поощри деца от Стара Загора да учат повече и по-добре, научи ЗАРАТА За втора поредна година….