Хороскопът за 22-ри май: Пътуванията ще бъдат интересни и полезни

Събота – благоприятен ден за разнообразни дейности и занимания. Може да правите това, което искате и да отидете там, където искате да бъдете. Всичко ще зависи от реалните възможности, които имате в момента.

Ще можете да се срещнете с различни хора, да търсите  събирате информация, полезни знания, които да приложите в някои важни домашни или бизнес дела. Пътуванията ще бъдат интересни и полезни през този ден.

В личния си живот сами може да създадете приятни емоции, да се забавлявате, да създавате настроение на любимия човек, да сътворявате изненади. Приемете спокойно новите си познанства с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Конфликтите с представители на земните зодиакални знаци са нежелани, тъй като тяхната интерпретация след време ще бъде във ваш ущърб. Ще бъде важно да сте активни, да търсите приятни занимания, с които да си отпочинете от натоварената седмица и да се заредите с енергия и желание за нови дела.

Това ще бъде благоприятен ден за тези от вас, които ще пътуват с цел грижи или престой в имот, който имат на село, във вилна зона, или курортен комплекс.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте нетърпеливи, което може да наруши хармонията във важни за вас отношения. В събота ще получите новина, която ще ви даде надежда за развитието на ваш план. Бъдете предпазливи на обществени места за да не станете обект на кражба или на друго действие против вас.

Овен – ще ви развълнува по някакъв начин една новина или информация, която може да дойде при вас чрез роднини, приятели или съмишленици.

Лъв – благоприятен ден за събирания и срещи с интересни и приятни за вас хора.

Стрелец – ще имате достатъчно работа, така че времето за удоволствия ще ви бъде ограничено.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота насочете вниманието си към разрешаването на проблеми в дома. Денят ще бъде благоприятен за тези от вас, които имат собствен бизнес или работят в малък колектив. В емоционален план денят ще е контрастен и динамичен, със смесица от най-различни преживявания.

Телец – не се ангажирайте с важни задачи. Почивайте си и се занимавайте с неща, които ви носят удоволствие.

Дева – неприятностите ще са вследствие на ваши прибързани решения и действия от преходните дни.

Козирог – денят носи разговор или събитие свързано с жена над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота мислете добре преди да вземете решение, за което предварително знаете, че ще влезете в противоречие с други хора.  Ако допуснете неприятности или грешки, тяхното разрешаване ще ангажира вниманието ви през следващата седмица. Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел отдих, посещение на интересни места, гостуване на приятели или роднини и др.

Близнаци – по-голяма част от деня ще прекарате в дома си или ангажирани с различни семейни задачи и дела.

Везни – мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за развитие на финансовите си дела и провеждане на необходимите с тази цел разговори или срещи.

Водолей –  трудно ще поддържате позитивно настроение, тъй като ще сте много емоционални и чувствителни към думи или действия на хората около вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е добре да си планирате деня така, че да имате достатъчно време за развлечения и отдих. Физическия труд трябва да ви носи удовлетворение, а не да ви натоварва. Изненадите могат да бъдат свързани с конфликт с непознат човек или на обществено място. Жените ще имат повече ангажименти или отговорности към мъже от семейството си. Може да бъдете поканени на събиране, за което ще бъде добре да изберете подходящ подарък или цветя. Покупките за дома ще ви донесат добро настроение.

Рак – важен ден, в който от вас ще се изиска да действате решително, да вземете решение, да дадете категоричен отговор.

Скорпион – денят ще бъде специален за тези от вас, които имат син, по-малък брат или внук.

Риби – може да спечелите или заработите допълнителни пари за личния си или семеен бюджет.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

(Visited 3 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!