Иновация в тоалетната на старозагорско заведение

В рубриката на zarata.info „Изпрати новина“ получихме забавен текст от наша читателка, с още по-забавна снимка.

[ad id=“225664″]

image0 (9K)

Навремето в култовото списание БТА Паралели имаше категория, която се казваше „Невероятно, но факт“. Фотографията, направена от нашата съгражданка, би стояла чудесно в нея.

Ето и текстът, който дойде заедно със снимката:

„Вчера снимах поредния български абсурд в тоалетната на едно заведение, в Стара Загора. Кафенето не е от известните , дори мисля, че беше на самообслужване. Типичното за този вид заведения е, че пазят достойно времето на соц-а. Представете си „барманката“ , или по-скоро обслужващия персонал, на видима възраст около 60 години, която е еднакво любезна, както е била и преди 30 години. Клиентите – те са същите, редовни от откриването, та чак до наши дни.

[ad id=“263680″]

Случайно седнах там , за да убия малко време, докато чаках поредната институция. Пих едно кафе, очевидно направено с много любов, което подсладих със захар от зарахничка… и се наложи да ползвам тоалетната. Женичката учтиво ме предупреди , че тоалетната им е в „ремонт“, но може да се ползва. След като видях „призива“, залепен на няколко места във WC-то, не можах да се сдържа и го документирах. Искам да вметна, че направената снимка не е с цел да оплюя заведението , или да му донеса негативни коментари, а по-скоро – да разсмея хората, както и да им покажа ,че любезно написаната табела има по-голямо въздействие спрямо човека, който е в двете нули.“

(Visited 225 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!