Ивет Лалова разпуска по плажовете на Атлантическия океан

От два дни Ивет тренира и разпуска по плажовете на Атлантическия океан. Българката е там със своя съпруг италианеца Симоне Колио. Истинско приключение за Ивет се оказа транспортирането на четириногия им приятел.

Ивет Лалова е неразделна със своя домашен любимец – унгарската визла, на име Токио, който пътува с нея до Канарските острови.

Спринтьоркаrа и нейният съпруг показаха кадри от летището в Мадрид, откъдето Токио трябваше да премине всички щателни проверки, преди да бъде качен в специална клетка на борда. Кучето очевидно е възпитано страхотно и се подчинява на всяка команда на Ивет. То се плаши най-много от ескалатора, но все пак тръгва след стопанката си, а след това преминава и през скенер.

image0 (9K)

Лалова признава, че това е бил първият полет на Токио. Спортното семейство вече се хвали със страхотни кадри от остров Тенерифе, където са отседнали. Всяка сутрин Лалова и Колио правят крос през целия курорт и физически упражнения на пясъка.

Лекоатлетката обожава Канарските острови. Миналата година по това време през януари Лалова отново избяга там от студа. През лятото дългогодишното й куче – лабрадорът Болт, почина.

Взеха си нов любимец, към когото бързо се привързаха. „Голяма душичка е“, признава Лалова. Семейството възнамерява да остане поне 2 седмици на райското кътче.

(Visited 10 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!