Нетипична дружба завърза фолкпевицата Преслава

Преслава е неразделна с бившата жена на любимия й Павел Емилия. Емилия е първата голяма изгора на бизнесмена. От връзката им се ражда син, който носи името на татко си и му е одрал кожата.

Павел Лазаров-младши е първото дете на младия предприемач и е братче на малката Паола – дъщерята на Преслава. Според слухове, които се носят красивата Емилия и богаташът се разделят заради флиртуването му с Русата Златка.

Тя така му беше завъртяла главатав, че двамата дори сключиха църковен брак. Сигурни източници потвърдиха, че красивата Емилия, с която Преслава поддържа почти сестрински отношения, е именно бившата на Павел.

Двете жени прекарват много време заедно, снимат се и демонстрират искрена дружба в отношенията си, които не са присъщи за бивша и настояща жена. Само преди няколко дни двете дами обядваха заедно в тузарски ресторант в столицата.

Емилия беше и важен гост на рождения ден на фолкзвездата това лято. Преслава и бившата на мъжа й не спират да се хвалят една друга. Певицата често прави реклама на дрехите, които Емилия продава онлайн, а самата Емилия не пропуска  да сподели колко перфектна е Преслава, пише „България Днес“.

(Visited 391 times, 1 visits today)

image0 (9K)