Счупени съдове и счупени кухненски уреди гонят късмета от дома

Счупени съдове и счупени кухненски уреди, могат да изгонят късмета на всеки, научи ЗАРАТА.

Според вярванията – счупени вилици, огънати лъжици, счупени съдове водят до големи проблеми в личния живот. Самотна жена, заобиколена от подобни неща, няма да може да намери мъжа на мечтите си. А при вече създадена връзка ще се появи негативизъм и склонност към измама.

Спрял часовник

Ако батерията в часовника се изтощи, няма да има проблеми. Ако е счупен, той трябва да бъде поправен или изхвърлен възможно най-скоро. Занимаващи се окултното отбелязват, че няма нищо по-лошо от счупен часовник. Той внася болест в къщата и дори може да причини сериозни заболявания.

Ръчните часовници принадлежат към същата група. Ако не можете да ги поправите, просто ги изхвърлете. Ако това не бъде направено, животът може да се промени към по-лошо. Не предполагайте, че ако проблемите не се появят в рамките на определен период от време, те изобщо няма да се появят. Това може да се случи спонтанно и неочаквано.

Счупено огледало

Счупеното огледало може лесно да се конкурира със счупения часовник. Такова огледало трябва незабавно да се изхвърли и замени. Никакво лепене и фиксиране няма да помогне на бизнеса.

Опасността от счупено огледало – внася болест и раздори в къщата. Счупеното огледало започва да действа негативно почти веднага. Това е основната му опасност. Невъзможно е да се колебаете с подмяната. Ако в момента няма средства за закупуване на ново огледало, пак трябва да изхвърлите счупеното. Не бива да си играете със съдбата, защото такъв предмет в къщата обещава някакво нещастие и носи опасност.


image0 (9K)