Внук изрази любовта към баба си по уникален начин

Младият спортист Иван Тодоров трогна стотици хора в социалната мрежа, след като публикува послание до любимата си баба. Младежът й благодари за грижите и безусловната обич, с която го дарявала през годините и показа техни общи снимки.

[ad id=“263680″]

..

Иван се занимава активно с фитнес и проповядва здравословен начин на живот, заради което има над 3 хиляди последователи. Позитивните му послания и перфектна фигура карат много млади хора да тръгнат по стъпките му, съобщават от kanal3.bg .
Оказа се обаче, че една от малкото му публикации, които не са свързани със спорт, привлече вниманието на страшно много българи. Ето и посланието на Иван, което със сигурност ще трогне и вас!

„Когато бях малък ми помагаше с каквото можеше , сега продължаваш да го правиш, но аз вече нямам нужда , защото мога да се оправям сам .

Сега е мой ред да те хвана в ръце и да ти благодаря с действия от тук нататък , за всичко което направи за мен тези 17 години. Че ме излушваше и ми угаждаше на глупостите и че винаги си заставала винаги зад мен . Обичам те, бабо !!!“

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!