Аня Пенчева: Опитвам се да възпитам внуците си в любов към всичко

7-месечният син на Петя Дикова и Илиян Любомиров се възхищава на гърдите на популярната си баба Аня Пенчева. Запечатан е любопитен кадър: момченцето е седнало на корема й и се чуди каква е тази издатина по нея, смеят се фенове на актрисата, а снимката е направена от съпруга – Ивайло Караньотов.

„Само внуците и мъжът ми могат да пипат всичко по мен. Опитвам се да възпитам внуците си в любов към всичко – хората, природата, дори собственото тяло и усещания“, твърди красивата баба Аня Пенчева относно намесата си в грижите за наследниците.

Щастливите дядовци – Ивайло Караньотов и Сашо Диков, също са изумени от подхода на 63-годишната красавица към бебетата – тя не им се кара, винаги е усмихната, забавлява се с тях и дори ги имитира, разказва Ангел Караньотов.

„Има нещо много детинско в нея, което винаги ме умилява. Вярно, че понякога се престарава, но пък и децата ни са осъзнати – искат сами да се грижат в повечето време за малките, рядко ни ги оставят. Повече сме си сами с Аня, но това не ни напряга“, категоричен е Караньотов. Аня и Ивайло имат общ син – Ангел, който стана татко преди година. Приятелката му Ива Русинова роди момченце – Борис.

По-голямата дъщеря на Ивайло – журналистката Карина Караньотова, също стана майка на момченце Иво, а Аня Пенчева има двама внуци от дъщеря си Петя Дикова – Сашко и Илиян от писателя Илиян Любомиров. „Пълно е с деца в семейството ни. Какво по-хубаво от това“, радва се Аня Пенчева, която не може да се нахвали с внуците на всичките си приятели и колеги.


image0 (9K)