В „Безмилостен град“ върху бюрото на Агях е записът, че Дженк не е негов син

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Джерен щраква капана, който ще съсипе Шениз.

Щениз разисква с адвокатката си условията на развода, които е подготвил Агях. Той би ѝ осигурил много добра финансова издръжка, ако тя се съгласи да подпише документите, но естествено тя категорично отказва.

Джемре тръгва за интервю за работа, а Недим се обажда на евентуалния ѝ работодател, за да я препоръча горещо. Тя е наета като медицинска сестра да гледа майката на някакъв богаташ.

Оя продължава с осъществяването на плана си. Бебето Карачай е изписано от болницата и тя го носи в схлупената къщурка на Башак. Момченцето ще бъде отглеждано от нея, но психоложката припомня уговорката, че когато дойде времето, тя ще го вземе. Да, Башак потвърждава, че е наясно с това, но е сигурна, че дотогава двамата ще се излекуват взаимно. Според предначертаната схема, утре е големият ден, а какво ще се случи тогава, предстои да разберем.

В „Безмилостен град“: Готов си да се върнеш в имението, малък Карачай!

Джерен пък, след тежката нощ прекарана върху гробчето на изгубеното си дете, е твърдо решена да отмъсти на Шениз за всички злини. Тя дава на куриер записа с признанието, че Дженк е син на Мюмтаз. Пратката трябва да бъде доставена на Агях.

Сътрудникът на лекарката – Недир, я информира за проучването, поръчано от Шениз. Той ѝ казва, че нейният човек е стигнал до детския дом и я предупреждава да бъде внимателна.

Дженк, след снощното препиване спи толкова дълбоко, облечен все още с костюма, че баща му го залива с вода от гарафата, за да го събуди и да го изпрати във фирмата.

Башак се обажда на майка си и ѝ съобщава, че ще дойдат с бебето ѝ в имението, но младата жена поставя условие – не иска да работи за семейство Карачай. Нуртен е радостна, че ще отглежда внука си в конака заедно с дъщеря си, но не знае все още как да постъпи с нейното вироглавство.

Оя посещава Шениз, за да ѝ каже, че този път ще се сблъска с твърда скала, но вещицата ѝ затваря вратата под носа. Вече в асансьора, докторката вижда, че и Джерен се е запътила към апартамента на Шениз. Тя се връща и се мъчи да подслуша разговора им. Джерен предупреждава Шениз, че краят ѝ е съвсем близо, защото една пратка пътува към Агях.

На съвещание във фирмата Недим и Юсуф представят своя проект. Недим оценява, че има огромен риск, но „приятелят“ му го моли да му се довери.

След стресиращата новина, Шениз естествено действа мълниеносно. Тя звъни на Сехер в имението да спре доставката на куриера.

Дженк пристига пред холдинга и дочува разговор на Юсуф как някой дори нямало да разбере и да се побърза с документите. Дженк разбира се се усъмнява, че Юсуф е замислил нещо и веднага влиза при Недим. Двамата отново се скарват, а Недим продължава да се инати на предупреждението на братовчед си.

Нуртен притеснена моли Агях да излезе в пенсия, за да напусне имението и да се погрижи за Башак и детето ѝ. Господарят не дава и дума подобна да се изрече, той нарежда дъщеря ѝ да дойде с бебето си и да не се притесняват за нищо. Носът на Башак обаче е толкова вирнат, че тя не изпитва и грам благодарност.

Агях се запознава с проекта на Юсуф и вижда пробойните в него. През това време Дженк проучва фирмата-участник в проекта на Юсуф и разбира, че тя е фантом.

В имението пристига куриерът. Сехер взима пратката, но Джерен също се прибира и грабва от ръцете на майка си пакета. Тя чува, че Шениз се е обадила на Сехер да осуети Агях да прослуша записа. Джерен се качва в кабинета на Агях, за да му остави плика.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)