В „Опасно изкушение“ Йълдъз влиза в инфарктни ситуации

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ става ясно, че Йълдъз е не само коварна, но и много смела умница.

Запознайте се с героите в поредната турска теленовела в българския ефир

Красавецът Алихан, както знаем е И богат и неслучайно е обект на женските домогвания до него. От години той поддържа връзка с елегантната Лял, която отдавна се надява отношенията им да преминат в брак, но той я държи на разстояние, използвайки я единствено за секс. Младата жена подозира, че с него се случва нещо ново, което се зарича да разкрие.

Зейнеп намира в офиса красиво опакована кутия, адресирана до нея.

В „Опасно изкушение“: Двете сестри Йълдъз и Зейнеп влизат под кожата на богатите си шефове

Зехра, голямата дъщеря на Халит, си купува гривна, която умишлено навира в очите на Ендер, нервирайки я с думите, че би ѝ я заела да я поноси, ако я харесва, защото всички бижута са заключени от баща ѝ в неговия сейф и мащехата ѝ може да ги вземе само с негово разрешение. Ендер естествено отвръща подобаващо на злобното момиче. Престрелките между тях не са нищо ново.

Вечерта специална кола взема Йълдъз, за да я закара в дома на Аргун, за да сервира на партито. Ендер е поканила и брат си, когото Халит никак не харесва, защото младият мъж му е похарчил доста пари, освен това е бонвиван и открито заглежда непокорената все още от шефа си Йълдъз. Ендер трябва да изгони брат си.

А Йълдъз използва, че телефонът на господарката ѝ се зарежда в кабинета и слиза да види какво уличаващо доказателство би могала да намери там. Халит обаче я вижда да слиза по стълбите и тръгва след нея. Хитрушата успява да снима списъка с обаждания, когато в стаята влиза Халит. Момичето казва, че е изпратено да отнесе телефона горе и той не се усъмнява.

Зейнеп е решила да не остава вкъщи, а да работи на следващия ден, след като я обраха. Тя показва на сестра си какво е намерила в пакета на бюрото си и Йълдъз ахва, виждайки скъпата чанта, луксозните портфейл и палто, нов телефон. Шефът на Зейнеп е помислил за всичко, но момичето се притеснява да приеме подаръците. Йълдъз обаче ѝ казва, че това е само компенсация за откраднатите вещи по време на служебното ѝ излизане.

Йълдъз прозвънява на номера, записан под името Синем. Открива, че това е доктор Синан… Вече е сигурна кой е любовникът на шефката ѝ.

В това време Ендер спретва страхотна „изненада“ за доведената си дъщеря, отмъщавайки ѝ за случката с новата гривна.

Йълдъз доста бързичко плете своята кошница. Тя се е ориентирала директно към богатия Халит, загърбвайки обещанието към Ендер. Момичето му се обажда, за да му каже, че иска да напусне, но му казва, че не може да сподели защо. Той естествено е озадачен, каквото е и нейното желание.

Алихан иска Зейнеп да го придружи на среща с рекламодатели.

Ендер се среща с брат си в едно заведение, където му съобщава, че скоро ще се разведе с Халит, а Джанер едва не се задавя от новината. Започва да разубеждава сестра си, уверявайки я, че без фамилията Аргун зад името си, тя е никоя.


image0 (9K)