Нинова: Пропастта между Борисов и Цветанов вече е видна

„За премиера остава само надеждата, че все пак заместникът му оставя последна възможност: „ще си комуникираме с премиера“, пише лидерът на БСП във Фейсбук

[ad id=“225664″]

„Пропастта Борисов – Цветанов вече е видна.“ Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова в личния си профил в социалната мрежа „Фейсбук“ във връзка с повишаването на акциза за бездимните цигари.

„Чудя се парламентаризмът или интересът победи днес и разцепи властта? Вчера Премиерът разгневен каза: „Наредих на Цветанов да изтеглят закона за акциза“. Днес Цветанов отговори: „Няма да оттеглим закона за акциза“.“, написа лидерът на БСП.

„Браво на Цветанов, ако е защитил парламентаризма и смята, че повече Борисов няма да разпорежда на Народното събрание какво да прави, или жалко, че Цветанов отново защити закон за частен интерес? Което и от двете да е, едно е ясно: пропастта Борисов – Цветанов вече е видна. За премиера остава само надеждата, че все пак заместникът му оставя последна възможност: „ще си комуникираме с премиера“, пише още Корнелия Нинова.


image0 (9K)