През погледа на главния редактор: ЕП обяви Русия за държава – спонсор на тероризма. Време е за закриване на всякакви руски клубове и русофилски организации

Живка Кехайова

ЕП обяви Русия за държава – спонсор на тероризма. Време е за закриване на всякакви руски клубове и русофилски организации. Време е за конкретни срокове и още по-конкретни действия.

„Русия извършва военни престъпления и използва „терористични средства“. Членовете на ЕП призовават за допълнителна международна изолация на Русия. Закриване и забрана на свързаните с руската държава институции в ЕС, които разпространяват пропаганда“.
Това са най-важните точки, гласувани в ЕП. България като член на ЕС е крайно време да спре да се ослушва, който и да и е президент, и да започне веднага да привежда в действие онова, за което и тя е гласувала. Всякакви руски клубове, спонсорирани директно от държавата-терорист (руски клуб има и в Стара Загора), всякакви русофилски организации, включително – веещи се по Копринка, забрана за влизане на всякакви представители на терористите като разните путински вълци-моторджии, всякакви реклами за концерти като въртяната по БНТ с участието на путиноида Филип Киркоров, трябва да прекратят съществуването си.

Точно както е с пречупения кръст в цял свят. Въпросните изброени по-горе имат само една цел – промивка на и без това промитите мозъци на нещастници, считащи, че като се наредят до терористите и те стават страшни и значими.

Същото, разбира се отнася и за всякакви паметници на окупаторите от 1944 година, т.е. съветски символи на това, как България е била откъсната от нормалния свят и обречена до днес да е не само назад, но и встрани от него.

Отнася се висши политически лица, служещи на русофилията и за икономически обекти, спонсориращи заболяването – путинофилия.

Време е това „встрани“ да бъде преодоляно, а колко назад, или напред ще отидем, зависи от самите нас. Може би като спре промиването на мозъци, повече хора ще проумеят, че за качеството на собствения си живот, отговарят самите те, ако са здрави и в работоспособна възраст.

Когато се изчистим от заразата и ако Русия някога стане нормална държава – както Германия след Хитлер стана, тогава може да се мисли за предпазливо разчупване на изолацията.


image0 (9K)