Станислава Василева от Раднево ще представи България на конкурса „Мисис Вселена“

Станислава Василева от Раднево ще представи България на конкурса „Мисис Вселена“, съобщиха за ЗАРАТА

120 красавици от цял свят ще участват в тазгодишното издание на конкурса „Мисис Вселена“, който ще се проведе от 30 януари до 4 февруари. Домакин на международния форум е България, като страната ни ще бъде представена от 35-годишната Станислава Василева, която е последната носителка на титлата „Мисис България Universe”. Тя е родом от Раднево и заедно със съпруга си развива семеен бизнес в сферата на земеделието. И двамата са категорични, че най-голямо удовлетворение им доставят успехите на децата им Теодор и Георги. „Благодаря на целия екип за подкрепата! Изключително развълнувана съм от срещата с останалите претендентки.“, споделя в навечерието на конкурса Станислава, която през последните 2 години застава зад редица благотворителни каузи.

Организаторът на събитието Меги Савова спазва традицията конкурсът да не бъде единствено състезание за короната „Мисис Вселена”, а да се ангажира и със социална кауза. Тази година форумът е с мисия за борба срещу домашното насилие над жени и начини за справянето с този проблем, като на 1 февруари е предвидена широка дискусия, в която ще се включат всички участнички. Особено атрактивни ще са туровете, в които омъжените дами ще представят талантите си в официални тоалети.

Големият финал е на 4 февруари в Зала 3 на НДК. Водеща на вечерта ще бъде Мариана Маринова – носителка на титлата „Мисис България Глоуб“ за 2007 г., с което печели правото да представи България на международния конкурс „Мисис Вселена“. През 2008 г. получава приза Вице Мисис Вселена, както и договор за работа със световната централа на конкурса. От 2009 г. тя работи в продължение на 4 години за една от най-престижните модни агенции във Венецуела, като успоредно с това взима участие в организацията на „Мисис Вселена“ по света – Русия, Азия, Латинска Америка. Партньор на Мариана на сцената ще бъде актьорът и певец Иоан Карамфилов. С изпълнения ще се включат Стефан Илчев, внучките на Бистришките баби и други.

Мисис Вселена (Mrs. Universe) е световният конкурс с устойчиво развитие и неизменен авторитет. В него могат да участват дами от 18 до 50-годишна възраст, омъжени, вдовици, разведени или такива, които повече от три години живеят на семейни начала с половинката си. Всяка държава може да изпрати повече от една претендентка, стига да са от различни региони.


image0 (9K)