Съпругата на Цветанов знаела решението му, сега щял да го научи и премиерът

Лидерът на ПГ на ГЕРБ се завърна от визита в САЩ

„ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към нея и към премиера”. Това заяви Цветан Цветанов при пристигането си от САЩ пред nova.bg. Той заяви, че вече има готово решение за това как да постъпи в разгара на скандала с имотите на властта. „Съпругата ми вече го знае, предстои да го разбере и премиерът“, каза Цветанов.

„Винаги, когато съм водил някакъв политически разговор и има някакъв дебат, първо изчиствам със страната, с която трябва да говоря и след това правя публични изявления“, каза още председателят на парламентарната група на управляващата партия.

Той определи случващото се като „добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които съм правил през всичките тези години“.

Цветанов бе категоричен, че т. нар. законова „поправка „Артекс“ няма нищо общо с изграждането на кооперацията, в която той си е купил апартамент. Това било потвърдено и от експерти. Според въпросната промяна срокът за завършване на многоетажни сгради се удължава от 5 на 10 години.

Според зам.-председателят на ГЕРБ аферата с имотите няма да повлияе на евровота на 26 май. „Смятам, че всички сме разумни хора. Всеки може да си направи изводите какво се случи и защо се случи“, каза още Цветанов.

 


image0 (9K)