Още един аут от Би Ти Ви, Цитиридис – 18% рейтинг на предаването му

Николаос Цитиридис е следващият освободен от Би Ти Ви, научи сензационно „Уикенд” от източник в медията. Договорът му няма да бъде продължен и вероятно още от пролетта предаването ще отпадне от програмната схема.

Резултатите на новото му предаване били меко казано разочароващи. В телевизията силно се надявали рейтингът да е доста по-висок, но това не се случило. При разчетен рейтинг от около 25%, шоуто събирало едва между 13 и 18% от аудиторията, което на фона на похарчените пари било крайно незадоволително. По тази причина първоначално от медията смятали да разредят излъчването до две излъчвания седмично, но сега най-вероятно то изцяло ще отпадне от програмната схема.

Договорът на водещия и на екипа е до началото на месец март. Новият мениджмънт на канала обмислял изобщо да не го подновява. Все още не е ясно какво ще излъчва Би Ти Ви на мястото на Цитиридис. Вървят слухове, че имало идея да бъдат поканени Иван и Андрей, които да направят свое предаване. Като продуценти двамата се справят доста добре, а този сезон на „Фермата” резултатите били дори по-високи от плануваните. Преди години двамата правеха свое шоу по Нова „на гърба” на Слави, но тогава не успяха да преборят учиндолеча, въпреки че предаването им бе доста свежо. Сега обаче, като няма подобна конкуренция в ефира, резултатите биха били значително по-добри.

image0 (9K)

Само за седмица на поста си новия изпълнителен директор на Би Ти Ви, даде заявка, че ще преобрази телевизията. От медията изхвърча и Мартин Карбовски, чийто договор няма да бъде подновен. В понеделник изненадващо бе освободен и Венелин Петков, а на негово място бе назначен Антон Хекимян. Сменен бе и програмният директор Маргарита Александрова, която бе основният застъпник на Цитиридис. Затова и в телевизията прогнозират, че в най-скоро време същата съдба ще има и симпатичният гологлав грък, който  не успя да се сдобие с вярна аудитория.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!